Mitjançant les tècniques d’amassament i fricció treballem sobre el sistema limfàtic, nerviós, circulatori, energètic, eliminant la fatiga mental i física. L’efecte terapèutic s’utilitza per millorar la funció circulatòria, recuperar la mobilitat dels teixits lesionats, redueix el dolor proporcionant benestar i relaxació.
A més a més provoca efectes de reducció de la taxa cardíaca, estimulació del flux sanguini, tonifica i relaxa la musculatura, afavoreix la mobilitat i la psicomotricitat, provoca la substància de neurotransmissors que minimitzen i combaten el dolor, té efectes positius sobre els sistemes, respiratori, i hormonal, estimulant el sistema immunològic.
Tot això ens fa pensar que el massatge es conforma com una excel•lent i agradable teràpia, amb múltiples àrees de benefici que afavoreixen el benestar físic i mental de l’individu i per tant la salut:

Un bon massatge té un efecte benèfic en tot el sistema nerviós, aconseguint eliminar de la memòria cel·lular l’estrès de l’esforç o trauma físic i té l’efecte de mantenir el desbloqueig dels músculs i articulacions.